Megtartó fogászat


Fogtöméseink

Ha fogai érzékenyek, letörtek, esetleg sérülést, elszíneződést, szuvasodást vél felfedezni rajtuk, valószínűleg fogtömésre van szüksége. A helyi érzéstelenítésben végzett tömések fájdalommentesek, kisebb problémák esetén egy alkalommal akár több fog is kezelhető, és a modern technológiáknak köszönhetően esztétikus, fogsorával maximálisan harmonizáló, tartós tömést kaphat.

Rendelőnkben a legmagasabb esztétikai követelményeknek megfelelő kompozit tömőanyagokat használjuk, így színben és transzparenciában tökéletesen illeszkednek fogsorához. Adott foghoz több fajta tömőanyaggal rendelkezünk, így van ellenállóbb, jobban polírozható, magasabb fényű. Minden esetben más követelményeknek kell megfelelni, napjainkban a tömőanyagok elképesztő esztétikával és megbízhatósággal rendelkeznek.

Számunkra az ideiglenes tömés és is fontos. Manapság az ingázó életmódnak köszönhetően sokszor kevés az időnk adott fogászati beavatkozások elvégzéséhez, ezért ezt figyelembe véve kell megoldanunk a jelen kori kihívásokat, tartós, jó megoldásokat készítenünk.

Kapcsolat felvétele

Image